Agilityn rotumestaruuskisa 2019

Pinsereiden Agilityn rotumestaruuskisa on lauauntaina 17.8.2019  

Pinserit ry järjestää Pinsereiden agilityn rotumestaruuskisat lauantaina 17.8.2019 Hartolassa, pinserileirin yhteydessä! Kisapaikkana Linnakoirien halli (Kaikulantie 86, 19600 Hartola), pohjana Jutagrass-keinonurmi. Tapahtumaa sponsoroi Husse.fi. Sisäänpääsy katsojille ilmainen!

Kilpailuluokat: Möllimestaruus & Rotumestaruus. Hinta 5e/startti. Lisäksi uutuutena putkiralli! Hinta 2,5e/startti. Kisaratoja on mahdollista kokeilla myös treenimielessä kilpailun ulkopuolella. Hinta 5e/ koira. Pinserit etusijalla mutta jos osallistujia on niukasti ovat pinseriperheen mahdolliset muunrotuiset koirat tervetulleita!

Alustavan aikataulun mukaan kilpailu alkaa möllimestaruusradalla klo 15:00. Sen jälkeen rotumestaruusluokka. Viimeisenä putkiralli!


Kilpailun säännöt.
• Kilpailu on epävirallinen. Et tarvitse virallista mittaustodistusta tai kisakirjaa osallistuaksesi.
• Juoksunartut saavat osallistua kisaan (juoksuhousut jalassa). Starttaavat luokkansa viimeisenä. Saavat olla hallissa vain oman suoritusvuoronsa ajan.
• Möllimestaruudesta kisaavat ne koirakot jotka eivät ole startanneet vielä virallisissa agilitykisoissa. Jo kisauransa aloittaneet koirakot kisaavat rotumestaruus-luokassa. Putkiralli on avoin kaikille.
• Max 2 starttia per koira. Tuloksista paras jää voimaan.
• Möllimestaruusluokassa rimat 30cm. Alaikäraja 12kk. Ei rengasta, pussia, puomia, A:ta, keinua tai keppejä. Mölliluokassa suoritusta ei hylätä, vaan hylkäykseen johtavat virheet ovat 10 virhepisteen arvoisia. Koiran saa palkata lähdössa ja maalissa. Palkkaamisesta kesken suorituksen tulee 10 virhepistettä. Koiralla saa olla kiinnipitäjä lähdössä.
• Rotumestaruusluokassa rimat 40cm. Alaikäraja 18kk. Radalla voivat olla kaikki esteet rengasta lukuunottamatta. Kisaavissa noudatetaan virallisia kilpailusäntöjä, joskin koiran saa palkata heti maaliin tultua.
• UUTTA! Putkiralli. Alaikäraja 12kk. Radalla vain putkia. Muutoin samat säännöt kuin möllimestaruusluokassa.
Tapahtuman ilmoitukseen pääset TÄSTÄ

Ilmoittautuminen avoinna ma 29.7. - ma 12.8.2019.

Lisätietoa tapahtumasta päivitetään kevään / kesän aikana :)